θερμοπροσοψη FOR DUMMIES

θερμοπροσοψη for Dummies

θερμοπροσοψη for Dummies

Blog Article

Είναι αρκετά και σημαντικά, με άμεση θετική επίδραση στην καθημερινότητα, από την επόμενη κιόλας μέρα της ολοκλήρωσης των εργασιών.

Η θερμομόνωση πρέπει να τοποθετείται στις εξής επιφάνειες:

Σε κτήρια χωρίς θερμική προστασία εμφανίζονται συχνά συμπυκνωμένη υγρασία στις εσωτερικές επιφάνειες των τοίχων, φαινόμενο που προκαλείται από τους υδρατμούς του αέρα που έρχονται σε επαφή με τοίχους που έχουν θερμοκρασία χαμηλότερη της θερμοκρασίας δρόσου και συμπυκνώνονται.

Τα σπίτι μυρίζει πιο ευχάριστα και η ατμόσφαιρα γίνεται πιο υγιεινή και ξεκούραστη, καθώς η μούχλα, οι ρύποι και οι ανθυγιεινοί οργανισμοί κρατιούνται μακριά από το σπίτι.

Θερμομόνωση επιτυγχάνουμε με υλικά που ακινητοποιούν κατά την κατασκευή τους αέρα μέσα στη μάζα τους (βλ. ειδικά άρθρα για τη θερμομόνωση που έχουμε αναρτήσει στη σελίδα μας).

Καλό είναι να γνωρίζουμε πριν κάνουμε την Θερμοπρόσοψη:

Σε αυτή τη μέθοδο η θερμομονωτική στρώση βρίσκεται πάντα κάτω από την στεγανωτική. Θεωρείται η καλύτερη μέθοδος.

Οι αρμοί των θερμομονωτικών πλακών πλησίον ανοιγμάτων πορτών ή click here παραθύρων να μην διαμορφώνονται σε συνέχεια των περιγραμμάτων αυτών.

Προσφέρει αρχιτεκτονική ελευθερία στην όψη του κτιρίου, με οδηγό τις τεχνικές λύσεις και την υποστήριξη από την εταιρεία μας, να γίνει εύκολα, ταχύτατα και αποτελεσματικά από τα συνεργαζόμενα και εξειδικευμένα συνεργεία της αγοράς.

Δεν χρειάζεται να απελπίζεστε ή να εκνευρίζεστε, εάν το κουτάβι σας εκδηλώνει αυτή τη συμπεριφορά. Γιατί υπάρχει λύση

Το πάχος του μονωτικού υλικού αρχικά εξαρτάται από την υπάρχουσα θερμομονωτική ικανότητα του σπιτιού. Βέβαια όσο πιο παχύ είναι το θερμομονωτικό υλικό τόσο πιο αποτελεσματικό είναι, αφού η σχέση ανάμεσα στο πάχος την θερμομονωτική απόδοση είναι ανάλογη.

Με τη θερμομόνωση περιορίζονται οι θερμικές απώλειες οδηγώντας στην κατασκευή μικρότερου, πιο αποτελεσματικού και πιο οικονομικού συστήματος θέρμανσης.

Ενεργειακή Απόδοση: Η θερμοπρόσοψη μειώνει την κατανάλωση ενέργειας του κτιρίου, συμβάλλοντας στη μείωση του ενεργειακού κόστους και στην προστασία του περιβάλλοντος. Αυτό καθιστά το κτίριο πιο βιώσιμο και οικολογικό.

Δηλαδή μειώνονται οι ανάγκες για τη θέρμανση ή την ψύξη του.

Report this page